Haber Detayı
02 Kasım 2023 - Perşembe 06:47
 
Paran varsa kaynağın önemli değil
İsraillilerin KKTC’ye girişlerine kolaylıklar Nasıl sağlanıyor? İsrail, Türk topraklarından siyasilerini, vatandaşlarını geri çekerek ülkesine çağırırken, tüm Dünya hatta kendi vatandaşları bile, İsrail’e savaş hukukunu vahşice çiğnediği, masum sivilleri acımasızca vurup hepimizin gözleri önünde bir soykırım gerçekleştirdiği için tepki gösterirken, geçmişte İranlılara da tanınan ülkeye giriş ve oturum izni alma kolaylığının bugünlerde İsraillilere de tanındığı, İsraillilerin ülkeye girişte ve oturum izni almada kolaylıklar sağlandığı gazetemize gelen ihbarlar arasındadır.
Dünya Haberi


İsraillilerin KKTC’ye girişlerine kolaylıklar Nasıl sağlanıyor?

İsrail, Türk topraklarından siyasilerini, vatandaşlarını geri çekerek ülkesine çağırırken, tüm Dünya hatta kendi vatandaşları bile, İsrail’e savaş hukukunu vahşice çiğnediği, masum sivilleri acımasızca vurup hepimizin gözleri önünde bir soykırım gerçekleştirdiği için tepki gösterirken, geçmişte İranlılara da tanınan ülkeye giriş ve oturum izni alma kolaylığının bugünlerde İsraillilere de tanındığı, İsraillilerin ülkeye girişte ve oturum izni almada kolaylıklar sağlandığı gazetemize gelen ihbarlar arasındadır.
Muhaceret Müdürlüğü tarafından, muhaceret sisteminin iyi ve kontrollü bir şekilde yürütüldüğünü savunan KKTC İç İşleri Bakanlığı Muhaceret müdürü Erhan Akar, eğitimlerine yeni başlayan öğrencilerin yaşadığı problemlerden ve Türk vatandaşlarının oturum izni alma sürecinde yaşadığı sıkıntılardan habersiz gibi görünüyor.

PARA VARSA KAYNAĞI ÖNEMLİ DEĞİL

Sistemsel ve personelden kaynaklı sorunlar, işlemlerin doğru şekilde ve zamanında yürütülememesi,  muhaceret sürecinin uzun sürmesi ve oturum almak için müracaat eden Türk vatandaşlarından talep edilen çok yüksek rakamlar, Türk vatandaşların oturum iznine erişimini zorlaştırmaktadır. Buna rağmen yabancı kişilerin paralarının kaynağını (kara para, kaçakçılık ve uyuşturucu gelirleri)  bilmezmiş gibi davranarak banka hesabındaki çok yüksek bakiyelere bakarak yabancı vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan İÇIŞLERI BAKANLIGI MUHACERET DAİRESİ’ nin, muhaceret işlemlerini kendilerine göre düzenlettiği iddiaları gazetemizi derinden üzmüştür..

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Paran, varsa, kaynağın, önemli, değil,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
21
19
0
0
7
7
2
Fenerbahçe
15
12
0
3
4
7
3
Trabzonspor
14
9
1
2
4
7
4
Göztepe
13
10
0
4
3
7
5
Beşiktaş
12
11
2
0
4
6
6
Samsunspor
12
10
1
3
3
7
7
Gaziantep FK
11
10
2
2
3
7
8
Konyaspor
10
12
2
1
3
6
9
Antalyaspor
10
7
3
1
3
7
10
Alanyaspor
9
8
2
3
2
7
11
Kasımpaşa
8
7
3
2
2
7
12
Başakşehir
6
6
2
3
1
6
13
Kayserispor
5
5
2
5
0
7
14
Rizespor
5
4
3
2
1
6
15
Eyüpspor
5
4
4
2
1
7
16
Gençlerbirliği
4
5
5
1
1
7
17
Karagümrük
3
7
6
0
1
7
18
Kocaelispor
2
4
5
2
0
7
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
dini sohbetler sohbet cinsel sohbet omegle tv türk sohbet islami sohbet